Bouwen aan de contouren van morgen


CONTOUR

Contour bouwt duidelijk omlijnd én met passie voor particulieren, zelfstandige ondernemers en professionele ontwikkelaars.

Bert Jacobs garandeert met zijn bouwbedrijf Contour een totaalaanpak voor nieuwbouw of renovatie, voor zowel privéwoningen, appartementen als investeringsprojecten.

Ongeacht de fase waarin het bouwproject zich bevindt, wij staan in voor een vlotte procedure! Hebt u al een plan uitgewerkt met uw architect? Bevindt u zich in een oriënterende fase en zoekt u nog de juiste partners? U kunt in elk stadium een beroep doen op onze jarenlange ervaring. Voor ruwbouw of een volledige afwerking inclusief technieken, elk project is bij Contour in goede handen!

Wij vinden een efficiënte communicatiestructuur en vlotte opvolging zeer belangrijk zodat u als bouwheer nauw betrokken blijft bij de uitvoering en voortgang van uw project.

Inspelend op een markt die constant in verandering is, maken we onderscheid tussen hypes en gedegen nieuwe ontwikkelingen zodat we architect en klant van betrouwbaar advies kunnen dienen. Op die manier bieden we de beste service op maat.

Indien gewenst kan Contour complexe bouwprojecten in BIM begeleiden en uitvoeren.

Contour hecht waarde aan het Lean principe zodat de doorlooptijd van uw project geoptimaliseerd kan worden.

Met Contour als duidelijk, flexibel en kritisch bouwbedrijf bent u zeker van een degelijk en duurzaam eindproduct.